Az alábbi űrlap segítégével elküldheti nekünk véleményét az étlapokkal és az ételek minőségével kapcsolatban!
 
Véleményét, hozzászólását egy szakmai stáb moderálja, melyet 24 órán belül honlapunkon nyilvánosan közzé- és más számára is olvashatóvá tesszük a megfelelő, erre a célra létrehozott rovatunkban. Kérdéseikre e-mail-ben is válaszolunk!
 
Hozzájárulok ahhoz, hogy az űrlapon megadott személyes adataimat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011 évi CXII. törvény és az adatvédelemhez kapcsolódó egyéb jogszabályok rendelkezéseinek betartásával a Gyermekélelmezési Intézmény (5600 Békéscsaba, Gyulai út. 53-57.) kezelje, azok révén velem kapcsolatot tartson. Adataimat bármikor módosíthatom, töröltethetem az info@gyermelm.hu e-mail címen vagy a +36 66 322 949 telefonszámon.
 
Az űrlap elküldésével egyidejűleg elfogadom a gyermelm.hu honlap adatkezelési elveit és hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott adatokat a Gyermekélelmezési Intézmény megfelelőképpen tárolja és kezelje. Az adatok megadása önkéntes, azokat harmadik félnek nem adjuk ki.
 
Hiányosan és/vagy valótlan adatokkal kitöltött űrlapot, valamint a honlapot nem rendeltetésszerűen használva eljuttatott adatokat nem tudunk elfogadni és feldogozni.
 
Más jellegű észrevételeket és esetleges hibabejelentéseket az info@gyermelm.hu e-mail címre küldhetik el.
Hozzászólás / kérdés / vélemény küldése
Név:
 
     
E-mail:
 
     
Szöveg: